Volontiranje u Parkovima Hrvatske

hr  en  

Prijavi se za
volontiranje

Drage volonterke i volonteri, popunjavanjem on-line prijavnice započeli ste proces prijave za volontiranje u jednom od Parkova Prirode Hrvatske. Zahvaljujemo na vašem interesu!

Volontirati je moguće u okviru različitih poslova što ovisi o vašim sposobnostima, mogućnostima i interesima te trenutno raspoloživim volonterskim pozicijama u svakoj od javnih ustanova koje upravljaju Parkovima Hrvatske.

Po zaprimanju Vaše prijave, procijenit ćemo da li zadovoljavate osnovne preduvjete predviđene opisom posla volontera te ćete uskoro detaljnije biti obaviješteni o mogućnostima volontiranja i daljnjim koracima. Ukoliko volonterska pozicija trenutno nije aktivna, na pregledniku o tome imate informaciju na vidljivom mjestu.

Ispunjavanjem prijavnice, suglasni ste da se vaši podaci uvrste u našu bazu podataka. Sve volonterske i volonteri u Parkovima Hrvatske potpisuju Ugovor o volontiranju kojim se reguliraju međusobni odnosi, prava i obveze volontera i Parka, sukladno Zakonu o volonterstvu (NN 58/07, NN 22/13, NN 84/21).