Čuvari ušara - projekt praćenja i zaštita ušara

16.02.2022.

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero u suradnji s Udrugom Biom organizira radionicu na temu uključivanja građana u projekt praćenja i zaštite ušara, najvećih sova u Europi.

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero u suradnji s Udrugom Biom organizira radionicu na temu uključivanja građana u projekt praćenje i zaštita ušara, najvećih sova u Europi. Praćenje uspješnosti gniježđenja nije zahtjevno pa se svi zainteresirani mogu uključiti, od najmanjih do najstarijih. nakon određene radionice i terena sudionici će imati dovoljno znanja za samostalno praćenje gnijezdećeg para na lokaciji po dogovoru. Radionica će se održati u petak 18. veljače 2022. godine, s početkom u 15 sati, u Turističko-informativnom centru Parka prirode Vransko jezero u Biogradu na Moru. Nakon informativnog predavanja, sudionici će biti raspoređeni u grupe koje će pod vodstvom mentora ići u terenski obilazak poznatih lokacija gniježđenja u okolici Vranskog jezera. 

Broj sudionika radionice je ograničen, a prijaviti se možete na  sljedećoj poveznici: https://forms.gle/acTjPbbYmMXqcQVE8 do četvrtka, 17. veljače 2022. u 12:00 sati.

Više informacija možete pročitati  na: http://www.pp-vransko-jezero.hr/hr/cuvari-usara-u-biogradu-na-moru/.

Osvježi sadržaj
vrh stranice